Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maandag begint er een nieuw seizoen van Bed & Breakfast, die dus ditmaal op de maandag in plaats van op de vrijdag te zien is. Elke B&B eigenaar trekt natuurlijk weer alles uit de kast om indruk te maken: vinden de concullega's het de moeite waard? Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Bed & Breakfast start maandag: koffievlek, varkens en bijna valpartij Bekijk deze video » Eerste afleveringIn de eerste aflevering beginnen de stellen bij de B&B van Carl en Inge in Overbetuwe. Daarna zijn de deelnemers te gast bij moeder Els en dochter Floor in de provincie Utrecht. Zij hebben een bed and breakfast met uitzicht op de jachthaven, maar toch is er natuurlijk wel wat aan te merken. BrabantVervolgens vertrekken de eigenaren naar de B&B van Marion en Maarten in Brabant. Voor het uitje die de eigenare maken hoeft het gezelschap in Brabant niet de deur uit: Maarten laat zijn gasten kennismaken met zijn eigen varkens.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Maandag begint er een nieuw seizoen van Bed & Breakfast, die dus ditmaal op de maandag in plaats van op de vrijdag te zien is. Elke B&B eigenaar trekt natuurlijk weer alles uit de kast om indruk te maken: vinden de concullega's het de moeite waard?

Eerste aflevering
In de eerste aflevering beginnen de stellen bij de B&B van Carl en Inge in Overbetuwe. Daarna zijn de deelnemers te gast bij moeder Els en dochter Floor in de provincie Utrecht. Zij hebben een bed and breakfast met uitzicht op de jachthaven, maar toch is er natuurlijk wel wat aan te merken.

Brabant
Vervolgens vertrekken de eigenaren naar de B&B van Marion en Maarten in Brabant. Voor het uitje die de eigenare maken hoeft het gezelschap in Brabant niet de deur uit: Maarten laat zijn gasten kennismaken met zijn eigen varkens.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bed & Breakfast

Actuele video's

Meer actuele video's