Video: prinses Margarita en Tjalling in betere tijden

Video: prinses Margarita en Tjalling in betere tijden

Een koninklijk sprookje is uit: Prinses Margarita en Tjalling ten Cate gaan scheiden, zo maakten de twee maandag bekend. Na een huwelijk van ongeveer 15 jaar is de koek op. Het zal een bittere pil zijn voor de prinses, die eerder ook al haar veelbesproken huwelijk met Edwin de Roy van Zuydewijn zag stranden.

Hieronder zie je beelden van Margarita en Tjalling in betere tijden, tijdens een benefietgaladiner van het Prinses Máxima Centrum:

Video: <em>prinses Margarita</em> en Tjalling in betere tijden Een koninklijk sprookje is uit: Prinses Margarita en Tjalling ten Cate gaan scheiden, zo maakten de twee maandag bekend. Na een huwelijk van ongeveer 15 jaar is de koek op. Het zal een bittere pil zijn voor de prinses, die eerder ook al haar veelbesproken huwelijk met Edwin de Roy van Zuydewijn zag stranden. Hieronder zie je beelden van Margarita en Tjalling in betere tijden, tijdens een benefietgaladiner van het Prinses Máxima Centrum: Bekijk ook ZIEN: zo zag Caroline van der Plas (BBB) eruit in de jaren '80' Bekijk deze video » Prinses Margarita & Tjalling ten Cate gaan scheiden: 'In vriendschap besloten uit elkaar te gaan' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: prinses Margarita en Tjalling in betere tijden

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV