Help, mijn man is klusser!: 'Ons huwelijk, dat gaat kapot zo'

Help, mijn man is klusser!: 'Ons huwelijk, dat gaat kapot zo'

Maandag 20 februari 2023 om 13:58

In Help, mijn man is klusser! verwoordt Henk hoe de vork in de steel zit: “Help, mijn vrouw denkt dat ik een klusser ben.” Ze wonen inmiddels al vijfeneenhalf jaar in een bouwval en er is nog niks af. Bovendien is het er koud, dus de hulp van John Williams en zijn klusteam is erg hard nodig. Niet alleen het huis staat op instorten, ook hun relatie lijdt onder deze situatie. “Het huwelijk, dat gaat kapot zo.”

Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder.

Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Help, mijn man is klusser!</em>: 'Ons huwelijk, dat gaat kapot zo' In Help, mijn man is klusser! verwoordt Henk hoe de vork in de steel zit: “Help, mijn vrouw denkt dat ik een klusser ben.” Ze wonen inmiddels al vijfeneenhalf jaar in een bouwval en er is nog niks af. Bovendien is het er koud, dus de hulp van John Williams en zijn klusteam is erg hard nodig. Niet alleen het huis staat op instorten, ook hun relatie lijdt onder deze situatie. “Het huwelijk, dat gaat kapot zo.” Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder. Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Heftige discussie in Help, mijn man is klusser tussen Ludie en Jeroen over een lampje en klusfaalangst Bekijk deze video » Verbluffend resultaat in Help, mijn man is klusser! en Ludie gelooft haar ogen niet: "Prachtig!" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's