Wie is de Mol?: stemexpert analyseert telefoongesprek en wijst Soy Kroon aan als Mol

Wie is de Mol?: stemexpert analyseert telefoongesprek en wijst Soy Kroon aan als Mol

Maandag 20 februari 2023 om 15:14

In Wie is de Mol? kon je afgelopen zaterdag een bijzonder moment zien, want Jurre Geluk wist namelijk een afspraak met de Mol te winnen. Max van den Broek van de Telegraaf heeft zijn kans gegrepen. Hij zette een stemexpert aan het werk om de stem van de Mol die te horen was in de aflevering te analyseren. En zij komt met een theorie, onder meer door de uitspraak van de letter R en het ontbreken van een ‘slis’ wijst zij Soy Kroon aan als de Mol…

Bekijk de Telegraaf-video over Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em>: stemexpert analyseert telefoongesprek en wijst Soy Kroon aan als Mol In Wie is de Mol? kon je afgelopen zaterdag een bijzonder moment zien, want Jurre Geluk wist namelijk een afspraak met de Mol te winnen. Max van den Broek van de Telegraaf heeft zijn kans gegrepen. Hij zette een stemexpert aan het werk om de stem van de Mol die te horen was in de aflevering te analyseren. En zij komt met een theorie, onder meer door de uitspraak van de letter R en het ontbreken van een ‘slis’ wijst zij Soy Kroon aan als de Mol… Bekijk de Telegraaf-video over Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. SPOILER: dit is de zesde afvaller van Wie is de Mol? 2023 (video) Bekijk deze video » Gespannen sfeer tijdens Wie is de Mol? Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol?: stemexpert analyseert telefoongesprek en wijst Soy Kroon aan als Mol

Actuele video's

Meer actuele video's