Van onschatbare waarde: tegeltableaus uit Noorwegen vallen in de smaak bij experts

Van onschatbare waarde: tegeltableaus uit Noorwegen vallen in de smaak bij experts

Monday 20 February 2023 om 14:54

In Van onschatbare waarde komt een dame langs met drie grote tegeltableaus uit Noorwegen. Deze vallen zeer in de smaak bij de experts, dus ze gaat met ze in gesprek. Maar de grote vraag is natuurlijk, wat kosten ze?

Bekijk de video van Van onschatbare waarde hieronder

Van onschatbare waarde is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Van onschatbare waarde</em>: tegeltableaus uit Noorwegen vallen in de smaak bij experts In Van onschatbare waarde komt een dame langs met drie grote tegeltableaus uit Noorwegen. Deze vallen zeer in de smaak bij de experts, dus ze gaat met ze in gesprek. Maar de grote vraag is natuurlijk, wat kosten ze? Bekijk de video van Van onschatbare waarde hieronder Van onschatbare waarde is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Van onschatbare waarde start maandag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Van onschatbare waarde: een dagje mee met Bert Degenaar (Omroep Max) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's