Henk schakelt Help, mijn man is klusser! in na dreigement echtgenote: "Dan gaan we maar uit elkaar"

Henk schakelt Help, mijn man is klusser! in na dreigement echtgenote: "Dan gaan we maar uit elkaar"

Dinsdag 21 februari 2023 om 10:38

In Help, mijn man is klusser! ging het deze keer anders. Niet de vrouw maar de man luidde de noodklok. Henk is geen klusser en de deadline met dreigementen van zijn vrouw helpen de zaak niet. Aan John Williams vertelt hij hoe het zit. "Twee vrouwen in huis, twee toiletten, niet genoeg, vrouwen bezetten altijd het toilet en veel te lang", aldus Henk. Daarom wilde hij een derde toilet.

Deadline
De toiletten zijn geïnstalleerd maar het betegelen, dat zouden de vrouwen doen en dit is nog niet af. Hulp wil zijn vrouw niet accepteren maar zij heeft wel een deadline gesteld. Als deze niet gehaald wordt, dan is het wat haar betreft einde oefening: "Dan gaan we maar uit elkaar!"

Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder.

Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

Henk schakelt <em>Help, mijn man is klusser!</em> in na dreigement echtgenote: &quot;Dan gaan we maar uit elkaar&quot; In Help, mijn man is klusser! ging het deze keer anders. Niet de vrouw maar de man luidde de noodklok. Henk is geen klusser en de deadline met dreigementen van zijn vrouw helpen de zaak niet. Aan John Williams vertelt hij hoe het zit. "Twee vrouwen in huis, twee toiletten, niet genoeg, vrouwen bezetten altijd het toilet en veel te lang", aldus Henk. Daarom wilde hij een derde toilet. DeadlineDe toiletten zijn geïnstalleerd maar het betegelen, dat zouden de vrouwen doen en dit is nog niet af. Hulp wil zijn vrouw niet accepteren maar zij heeft wel een deadline gesteld. Als deze niet gehaald wordt, dan is het wat haar betreft einde oefening: "Dan gaan we maar uit elkaar!" Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder. Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heftige discussie in Help, mijn man is klusser tussen Ludie en Jeroen over een lampje en klusfaalangst Bekijk deze video » Verbluffend resultaat in Help, mijn man is klusser! en Ludie gelooft haar ogen niet: "Prachtig!" Bekijk deze video » Help, mijn man is klusser!: 'Ons huwelijk, dat gaat kapot zo' Bekijk deze video »
TV :
Henk schakelt Help, mijn man is klusser! in na dreigement echtgenote: "Dan gaan we maar uit elkaar"

Actuele video's

Meer actuele video's