Dinsdag in Married At First Sight: Stephan is eerlijk over zijn onzekerheid

Dinsdag in Married At First Sight: Stephan is eerlijk over zijn onzekerheid

Dinsdag 21 februari 2023 om 11:10

Stephan, die nog steeds met zijn kersverse echtgenote Patricia op huwelijksreis in Sevilla is, vertelt haar over zijn onzekerheden: 'Door dingen die niet goed zijn gegaan in mijn afgelopen relaties wil ik het nu beter doen dus daar komt een stukje onzekerheid vandaan.' Die eerlijkheid van zijn kant wordt duidelijk gewaardeerd.

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

Dinsdag in <em>Married At First Sight</em>: Stephan is eerlijk over zijn onzekerheid Stephan, die nog steeds met zijn kersverse echtgenote Patricia op huwelijksreis in Sevilla is, vertelt haar over zijn onzekerheden: 'Door dingen die niet goed zijn gegaan in mijn afgelopen relaties wil ik het nu beter doen dus daar komt een stukje onzekerheid vandaan.' Die eerlijkheid van zijn kant wordt duidelijk gewaardeerd. Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: Stephan en Patricia hebben geen gêne en gaan met de billen bloot (video) Bekijk deze video » Legendarisch: prinses Margarita afgesnauwd door Edwin de Roy van Zuydewijn op bruiloft (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Married At First Sight: Stephan is eerlijk over zijn onzekerheid

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's