Spoorloos: Guatemala gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos: Guatemala gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos: Guatemala gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag start het nieuwe seizoen van Spoorloos op NPO 1. Derk Bolt gaat in de seizoensopening op bezoek in het Latijns-Amerikaanse Guatemala, waar hij weer op zoek gaat naar een biologische moeder. AfstaanMynor is de eerste maanden van zijn leven bij zijn biologische moeder in Guatemala geweest; één van de armste landen van Latijns-Amerika. Mynor wil dolgraag weten waarom ze hem daarna toch heeft afgestaan en waar ze nu is. AntwoordenDerk Bolt en zijn team komen regelmatig in Guatemala en kennen het land en de wegen goed. Derk gaat voor Mynor op zoek naar zijn moeder en naar het antwoord op zijn vragen. Bekijk ook Barbara Quee (gedupeerde Spoorloos) in Jinek: 'Nog niets gehoord van Derk Bolt' (video) Bekijk deze video » Kees van der Spek doet onthulling over Spoorloos: 'Vijf nieuwe mismatches bij gekomen' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 22 februari 2023 om 22:20

Woensdag start het nieuwe seizoen van Spoorloos op NPO 1. Derk Bolt gaat in de seizoensopening op bezoek in het Latijns-Amerikaanse Guatemala, waar hij weer op zoek gaat naar een biologische moeder.

Afstaan
Mynor is de eerste maanden van zijn leven bij zijn biologische moeder in Guatemala geweest; één van de armste landen van Latijns-Amerika. Mynor wil dolgraag weten waarom ze hem daarna toch heeft afgestaan en waar ze nu is.

Antwoorden
Derk Bolt en zijn team komen regelmatig in Guatemala en kennen het land en de wegen goed. Derk gaat voor Mynor op zoek naar zijn moeder en naar het antwoord op zijn vragen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Spoorloos

Actuele video's

Meer actuele video's