Noa Vahle in Vandaag Inside over Jeroen Rietbergen: "Hij was 15 jaar mijn stiefvader"

Noa Vahle in Vandaag Inside over Jeroen Rietbergen: "Hij was 15 jaar mijn stiefvader"

In Vandaag Inside spreekt Noa Vahle zich uit over het feit dat haar moeder Linda de Mol 'iets uit' heeft te zoeken met haar ex. Noa vindt dat helemaal oké. Jeroen Rietbergen is tenslotte 15 jaar lang de partner van Linda geweest en dus 15 jaar Noa's stiefvader. De opmerking van Angela de Jong dat Linda met een viezerik omgaat, ervaart Noa als pijnlijk en kwetsend.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Noa Vahle</em> in <em>Vandaag Inside</em> over <em>Jeroen Rietbergen</em>: &quot;Hij was 15 jaar mijn stiefvader&quot; In Vandaag Inside spreekt Noa Vahle zich uit over het feit dat haar moeder Linda de Mol 'iets uit' heeft te zoeken met haar ex. Noa vindt dat helemaal oké. Jeroen Rietbergen is tenslotte 15 jaar lang de partner van Linda geweest en dus 15 jaar Noa's stiefvader. De opmerking van Angela de Jong dat Linda met een viezerik omgaat, ervaart Noa als pijnlijk en kwetsend. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV