Supermarkten nemen rigoureuze maatregelen door duurdere groenten (De Avondshow met Arjen Lubach)

Supermarkten nemen rigoureuze maatregelen door duurdere groenten (De Avondshow met Arjen Lubach)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Goed nieuws voor kinderen: groenten worden steeds duurder. Dit komt doordat de oogst in Zuid-Europa tegenviel. De hoge energieprijzen spelen ook een rol. Sommige supermarkten nemen dan ook rigoureuze maatregelen zoals een maximum van 2 paprika's per klant.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Supermarkten nemen rigoureuze maatregelen door duurdere groenten (<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Goed nieuws voor kinderen: groenten worden steeds duurder. Dit komt doordat de oogst in Zuid-Europa tegenviel. De hoge energieprijzen spelen ook een rol. Sommige supermarkten nemen dan ook rigoureuze maatregelen zoals een maximum van 2 paprika's per klant. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Seksuele voorlichting in De Avondshow met Arjen Lubach: anticonceptiepil voor mannen Bekijk deze video » In De Avondshow met Arjen Lubach 'gesprek' tussen Kaag en Twentse fakkelboeren onder de loep Bekijk deze video » In De Avondshow met Arjen Lubach: Nederlanders in buitenland stemmen straks voor een 'spookprovincie' Bekijk deze video »
TV :
Supermarkten nemen rigoureuze maatregelen door duurdere groenten (De Avondshow met Arjen Lubach)

Actuele video's

Meer actuele video's