Op1: rechters en advocaten klaar met hoge werkdruk en bedreigingen

Op1: rechters en advocaten klaar met hoge werkdruk en bedreigingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Jeroen Soeteman van de Nederlandse Orde van Advocaten vertelt bij Op1 meer over de onvrede die er heerst bij veel mensen die bij justitie werken. Rechters, advocaten en officieren van justitie dreigen hun werk neer te leggen. Ze klagen onder meer over te hoge werkdruk, veel mensen hebben een burn-out. Daarnaast worden ook veel werknemers bedreigd. Volgens Soeteman heeft de politiek de afgelopen jaren andere keuzes gemaakt en was er volgens hem ‘te weinig oog voor het belang van de rechtstaat’.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: rechters en advocaten klaar met hoge werkdruk en bedreigingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Jeroen Soeteman van de Nederlandse Orde van Advocaten vertelt bij Op1 meer over de onvrede die er heerst bij veel mensen die bij justitie werken. Rechters, advocaten en officieren van justitie dreigen hun werk neer te leggen. Ze klagen onder meer over te hoge werkdruk, veel mensen hebben een burn-out. Daarnaast worden ook veel werknemers bedreigd. Volgens Soeteman heeft de politiek de afgelopen jaren andere keuzes gemaakt en was er volgens hem ‘te weinig oog voor het belang van de rechtstaat’. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: rechters en advocaten klaar met hoge werkdruk en bedreigingen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV