Deskundigen Shownieuws lyrisch over Noa Vahle’s reactie op tripje Linda de Mol en 'ex'

Deskundigen Shownieuws lyrisch over Noa Vahle’s reactie op tripje Linda de Mol en 'ex'

Bekijk hier de hele reactie van Noa Vahle op de vakantie van haar moeder Linda de Mol en Jeroen Rietbergen.

De familie De Mol krijgt al maandenlang bakken kritiek over zich heen, maar doorgaans krijgt Noa Vahle veel steun. Ook in Shownieuws kan de dochter van Linda rekenen op support, nadat ze in Vandaag Inside heeft gereageerd op het ‘liefdestripje’ van Linda en haar omstreden ex Jeroen Rietbergen. Noa vindt het heel begrijpelijk dat haar moeder een en ander uit te zoeken heeft en wil gewoon dat zij gelukkig is. Onder anderen Bart Ettekoven en Leontien van Moorsel praten vol lof over Noa. Niet alleen deze reactie maar ook haar talent wordt volop geprezen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Deskundigen <em>Shownieuws</em> lyrisch over Noa Vahle’s reactie op tripje Linda de Mol en 'ex' Bekijk hier de hele reactie van Noa Vahle op de vakantie van haar moeder Linda de Mol en Jeroen Rietbergen. De familie De Mol krijgt al maandenlang bakken kritiek over zich heen, maar doorgaans krijgt Noa Vahle veel steun. Ook in Shownieuws kan de dochter van Linda rekenen op support, nadat ze in Vandaag Inside heeft gereageerd op het ‘liefdestripje’ van Linda en haar omstreden ex Jeroen Rietbergen. Noa vindt het heel begrijpelijk dat haar moeder een en ander uit te zoeken heeft en wil gewoon dat zij gelukkig is. Onder anderen Bart Ettekoven en Leontien van Moorsel praten vol lof over Noa. Niet alleen deze reactie maar ook haar talent wordt volop geprezen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Noa Vahle laat 'illegale beelden' van Heleen van Royen zien in HLF8 Bekijk deze video » Noa Vahle in Vandaag Inside over Jeroen Rietbergen: "Hij was 15 jaar mijn stiefvader" Bekijk deze video »
Entertainment :
Deskundigen Shownieuws lyrisch over Noa Vahle’s reactie op tripje Linda de Mol en 'ex'

Actuele video's

Meer actuele video's