Zaterdag 25 februari in Wie is de Mol?: op safari en eindelijk lasergamen

Zaterdag 25 februari in Wie is de Mol?: op safari en eindelijk lasergamen

Thursday 23 February 2023 om 10:24

Zaterdag 25 februari is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de Mol? en inmiddels zijn er nog maar vier kandidaten over. Soy Kroon, Ranomi Kromowidjojo, Daniël Verlaan en Jurre Geluk strijden voor een plaats in de finale en eindelijk komt een bekend onderdeel terug in het spelprogramma: lasergamen. Maar dat is niet het enige avontuur voor de BN’ers, ze zijn in Zuid-Afrika en er staat een safari op het programma.

Bekijk video met beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Zaterdag 25 februari in <em>Wie is de Mol?</em>: op safari en eindelijk lasergamen Zaterdag 25 februari is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de Mol? en inmiddels zijn er nog maar vier kandidaten over. Soy Kroon, Ranomi Kromowidjojo, Daniël Verlaan en Jurre Geluk strijden voor een plaats in de finale en eindelijk komt een bekend onderdeel terug in het spelprogramma: lasergamen. Maar dat is niet het enige avontuur voor de BN’ers, ze zijn in Zuid-Afrika en er staat een safari op het programma. Bekijk video met beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Gespannen sfeer tijdens Wie is de Mol? Bekijk deze video » Wie is de Mol?: stemexpert analyseert telefoongesprek en wijst Soy Kroon aan als Mol Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's