Flikken Maastricht aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van Flikken Maastricht blijkt toch wel dat Eddie (Tygo Gernandt) een flinke erfenis heeft achtergelaten bij het duo van dienst: er zijn toch wel wat mensen die wat willen van Wolfs en Eva. Vrijdag zie je wat daar de gevolgen van zijn. GeldschieterFloris Wolfs en Eva van Dongen moeten zich zien te rehabiliteren en worden verhoord door de rijksrecherche. Eddie blijkt een erfenis achter te hebben gelaten; de criminele geldschieter bij wie Eddie op naam van Floris Wolfs tonnen heeft geleend, wil zijn geld terug. Dramatische afloopPolitieagente Marion ontfermt zich over een middelbare schoolvriend, maar ze kan niet zo veel voor hem betekenen als ze hoopt. Na een, ondanks al Marions inzet, dramatische afloop moet ze zien te verwerken wat er is gebeurd. Bekijk ook Vrijdag in Flikken Maastricht: heftige achtervolging Eva en Eddie Bekijk deze video » Rob Goossens over succes Flikken Maastricht: 'weet wat je krijgt' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Flikken Maastricht aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 24 februari 2023 om 21:31

In de tweede aflevering van Flikken Maastricht blijkt toch wel dat Eddie (Tygo Gernandt) een flinke erfenis heeft achtergelaten bij het duo van dienst: er zijn toch wel wat mensen die wat willen van Wolfs en Eva. Vrijdag zie je wat daar de gevolgen van zijn.

Geldschieter
Floris Wolfs en Eva van Dongen moeten zich zien te rehabiliteren en worden verhoord door de rijksrecherche. Eddie blijkt een erfenis achter te hebben gelaten; de criminele geldschieter bij wie Eddie op naam van Floris Wolfs tonnen heeft geleend, wil zijn geld terug.

Dramatische afloop
Politieagente Marion ontfermt zich over een middelbare schoolvriend, maar ze kan niet zo veel voor hem betekenen als ze hoopt. Na een, ondanks al Marions inzet, dramatische afloop moet ze zien te verwerken wat er is gebeurd.

Actuele video's

Meer actuele video's