Bij Van Duin op de Achterbank: Brigitte Kaandorp gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Van Duin op de Achterbank: Brigitte Kaandorp gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Van Duin op de Achterbank: Brigitte Kaandorp gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank gaat André van Duin naar Haarlem om de koningin van de komedie, Brigitte Kaandorp, weg te brengen. Dat wordt vrijdag weer lachen geblazen. Alle fragmenten uit deze uitzending Brigitte Kaandorp in Bij Van Duin op de achterbank: ‘Kunnen we naar de wc hier?’ Bekijk deze video » Bij Van Duin op de achterbank: Brigitte Kaandorp verlangde naar trotse vader Bekijk deze video » VoorbeeldenAndré brengt Brigitte Kaandorp naar Stadsschouwburg Haarlem, waar ze een voorstelling zal houden. Onderweg vertelt ze André over haar grote voorbeelden: Martine Bijl, Bette Midler en ome Leo, die alleen al een bijzonder verhaal bij zich draagt. GoedkeuringNatuurlijk laat ze, net als de andere gasten in de taxi van André, ook weer een aantal dingen zien op de iPad. En ze licht toe waarom de goedkeuring van haar vader zo belangrijk voor haar was. Bekijk ook Jochem Myjer Bij van Duin op de Achterbank: ''humor is de beste medicijn'' Bekijk deze video » Jochem Myjer vertelt André van Duin over ernstig auto-ongeluk van ouders (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 24 februari 2023 om 22:23

In de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank gaat André van Duin naar Haarlem om de koningin van de komedie, Brigitte Kaandorp, weg te brengen. Dat wordt vrijdag weer lachen geblazen.

Voorbeelden
André brengt Brigitte Kaandorp naar Stadsschouwburg Haarlem, waar ze een voorstelling zal houden. Onderweg vertelt ze André over haar grote voorbeelden: Martine Bijl, Bette Midler en ome Leo, die alleen al een bijzonder verhaal bij zich draagt.

Goedkeuring
Natuurlijk laat ze, net als de andere gasten in de taxi van André, ook weer een aantal dingen zien op de iPad. En ze licht toe waarom de goedkeuring van haar vader zo belangrijk voor haar was.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bij Van Duin op de Achterbank

Actuele video's

Meer actuele video's