Live stream loting Europa League en Conference League (vrijdag 17 maart)

Live stream loting Europa League en Conference League (vrijdag 17 maart)

Friday 17 March 2023 om 11:00

Kijk op vrijdag 17 maart vanaf 13.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League en Conference League via onderstaande livestream.

Op het hoofdkantoor van de UEFA in Nyon staat vrijdag 17 maart de loting van de kwartfinales van de Europa League en de Conference League op het programma. Om 13.00 uur start de uitzending, om 13.15 uur rollen de eerste balletjes in de kommen.

De Europa League-loting voor de kwartfinales en de Conference League-loting voor de kwartfinales zijn op vrijdag 17 maart vanaf 13.00 uur live te zien bij ESPN en via de livestream van de UEFA, die ook te zien is via de Gids.tv-livestream.

Live stream loting <em>Europa League</em> en <em>Conference League</em> (vrijdag 17 maart) Kijk op vrijdag 17 maart vanaf 13.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League en Conference League via onderstaande livestream. Op het hoofdkantoor van de UEFA in Nyon staat vrijdag 17 maart de loting van de kwartfinales van de Europa League en de Conference League op het programma. Om 13.00 uur start de uitzending, om 13.15 uur rollen de eerste balletjes in de kommen. De Europa League-loting voor de kwartfinales en de Conference League-loting voor de kwartfinales zijn op vrijdag 17 maart vanaf 13.00 uur live te zien bij ESPN en via de livestream van de UEFA, die ook te zien is via de Gids.tv-livestream.
Live :
Live stream loting Europa League en Conference League (vrijdag 17 maart)

Actuele video's

Meer actuele video's