Zien: Jan Boskamp gaat stuk om grap Andy van der Meijde over gewicht (video)

Zien: Jan Boskamp gaat stuk om grap Andy van der Meijde over gewicht (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Jan Boskamp gaat stuk om grap Andy van der Meijde over gewicht (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Jan Boskamp houdt wel van een goede grap, zelfs als het over hemzelf gaat. Alleen kan je dan wel een stomp in je zij verwachten. Ook Andy van der Meijde kan er vanavond over meepraten. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jan Boskamp houdt wel van een goede grap, zelfs als het over hemzelf gaat. Alleen kan je dan wel een stomp in je zij verwachten. Ook Andy van der Meijde kan er vanavond over meepraten.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's