The Green Planet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Green Planet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Green Planet gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf zaterdag is er weer een nieuwe natuurdocumentaire te zien op de vroege avond van NPO 1. De beelden van The Green Planet worden van uitleg voorzien door professor en presentator Freek Vonk, die de rol van David Attenborough in Nederland overneemt. LeefgebiedenDe door de BBC gemaakte serie belicht bijzondere en markante leefgebieden: van woestijnen tot tropische oerwouden en onderwaterbiotopen tot biotopen met seizoenswisselingen. Ook de grote binnensteden worden bezocht. Wereld van de tropenIn de eerste aflevering wordt het tropisch regenwoud belicht: een gebied waarin meer planten dicht op elkaar gepakt staan dan waar ook ter wereld. Het resultaat: overweldigende schoonheid en intense concurrentie. Een reis door een wondere wereld met een totaal andere tijdschaal. Bekijk ook Freek Vonk blikt vooruit op natuurserie The Mating Game: "Dit is echt next level" Bekijk deze video » Freek Vonk wordt in gezicht gebeten door een slang: 'Stoute jongen!' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 25 februari 2023 om 20:00

Vanaf zaterdag is er weer een nieuwe natuurdocumentaire te zien op de vroege avond van NPO 1. De beelden van The Green Planet worden van uitleg voorzien door professor en presentator Freek Vonk, die de rol van David Attenborough in Nederland overneemt.

Leefgebieden
De door de BBC gemaakte serie belicht bijzondere en markante leefgebieden: van woestijnen tot tropische oerwouden en onderwaterbiotopen tot biotopen met seizoenswisselingen. Ook de grote binnensteden worden bezocht.

Wereld van de tropen
In de eerste aflevering wordt het tropisch regenwoud belicht: een gebied waarin meer planten dicht op elkaar gepakt staan dan waar ook ter wereld. Het resultaat: overweldigende schoonheid en intense concurrentie. Een reis door een wondere wereld met een totaal andere tijdschaal.

Actuele video's

Meer actuele video's