Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Verborgen verleden staat actrice Carice van Houten centraal. Ze maakte al furore in Hollywood met rollen in onder meer Game of Thrones en gaat nu op een emotionele trip in het buitenland. Alle fragmenten uit deze uitzending Emotionele Carice van Houten had ervaring Verborgen verleden met vader willen delen Bekijk deze video » MysterieusCarice is geboeid door de Schotse wortels van haar vader en oma. In Edinburgh hoopt ze antwoord te vinden op een prangende vraag: wie was haar mysterieuze over-overgrootoma? Welk lot heeft haar gevormd? Trauma'sDaarnaast ziet Carice een bredere trend in haar verleden die ze terug kan herleiden naar haar eigen leven. Daarom vraagt zijn zich af in hoeverre werken voorouderlijke trauma's eigenlijk door in het heden? Bekijk ook Carice van Houten kijkt niet naar House of the Dragon: ‘Vind het zo’n commitment’ Bekijk deze video » Halina Reijn en Clarice van Houten met podcast: "Ik ging lekker op de Breezerslet-fase" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Verborgen verleden staat actrice Carice van Houten centraal. Ze maakte al furore in Hollywood met rollen in onder meer Game of Thrones en gaat nu op een emotionele trip in het buitenland.

Mysterieus
Carice is geboeid door de Schotse wortels van haar vader en oma. In Edinburgh hoopt ze antwoord te vinden op een prangende vraag: wie was haar mysterieuze over-overgrootoma? Welk lot heeft haar gevormd?

Trauma's
Daarnaast ziet Carice een bredere trend in haar verleden die ze terug kan herleiden naar haar eigen leven. Daarom vraagt zijn zich af in hoeverre werken voorouderlijke trauma's eigenlijk door in het heden?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verborgen verleden

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV