ZIEN: Eva Jinek reageert op zwangerschap (video)

ZIEN: Eva Jinek reageert op zwangerschap (video)

ZIEN: <em>Eva Jinek</em> reageert op zwangerschap (video) Eva Jinek is opnieuw zwanger, zo maakte de presentatrice vrijdag bekend. Het was dan ook niet raar dat Roelof Hemmen daar in de uitzending van gisterenavond nog even op terugkwam: 'Je bent in verwachting!' Vervolgens barstte een luid applaus los in de studio. 'Buik in te houden'Vervolgens reageert Eva: 'Fijn dat ik het eindelijk kon zeggen, ik zat zo mijn buik in te houden al die maanden.' Bekijk het fragment van Jinek hieronder (onze excuses voor het slechte geluid) of zie boven dit artikel hoe de mannen van Vandaag Inside momenteel over die talkshow denken. Bekijk ook de kijkcijfers van vrijdag. Bekijk ook Scheldende Sabrina bij Mr. Frank Visser: 'Ik ben de oudste webcamgirl van Nederland' Bekijk deze video » Monique Westenberg: 'The word is out, together we are better' (video) Bekijk deze video » Zien: Eva Jinek maakt zwangerschap tweede kind bekend met schattige foto Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Eva Jinek reageert op zwangerschap (video)
Saturday 25 February 2023 om 09:31

Eva Jinek is opnieuw zwanger, zo maakte de presentatrice vrijdag bekend. Het was dan ook niet raar dat Roelof Hemmen daar in de uitzending van gisterenavond nog even op terugkwam: 'Je bent in verwachting!' Vervolgens barstte een luid applaus los in de studio.

'Buik in te houden'
Vervolgens reageert Eva: 'Fijn dat ik het eindelijk kon zeggen, ik zat zo mijn buik in te houden al die maanden.'

Bekijk het fragment van Jinek hieronder (onze excuses voor het slechte geluid) of zie boven dit artikel hoe de mannen van Vandaag Inside momenteel over die talkshow denken. Bekijk ook de kijkcijfers van vrijdag.

Actuele video's

Meer actuele video's