Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van Het echte leven in de dierentuin vind plaats in Diergaarde Blijdorp. We zien oude, vertrouwde bewoners, maar ook nieuwe verhalen. En ook in dit geval. Eerste afleveringIn de eerste aflevering zien we de bijzondere manier waarop Blijdorp op het strand aangespoelde zeepaardjes weer op kracht brengt en terug naar de zee brengt. Verder zien we babygorilla Ajabu, die in gevaar komt als zijn puberbroer ermee aan de haal gaat. Over Het echte leven in de dierentuinHet leven van de dieren wordt dag en nacht vastgelegd met verborgen en vaste camera's, dichterbij dan je als bezoeker ooit komt. Gepassioneerde verzorgers vertellen wat hierachter schuilgaat: werken aan soortbehoud, natuurbescherming en wetenschappelijk onderzoek. Bekijk ook Het echte leven in de dierentuin: panda's spelen heerlijk in de sneeuw Bekijk deze video » Bijzondere dieren in HLF8: 'Dit heb je nog nooit gezien! (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het nieuwe seizoen van Het echte leven in de dierentuin vind plaats in Diergaarde Blijdorp. We zien oude, vertrouwde bewoners, maar ook nieuwe verhalen. En ook in dit geval.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering zien we de bijzondere manier waarop Blijdorp op het strand aangespoelde zeepaardjes weer op kracht brengt en terug naar de zee brengt. Verder zien we babygorilla Ajabu, die in gevaar komt als zijn puberbroer ermee aan de haal gaat.

Over Het echte leven in de dierentuin
Het leven van de dieren wordt dag en nacht vastgelegd met verborgen en vaste camera's, dichterbij dan je als bezoeker ooit komt. Gepassioneerde verzorgers vertellen wat hierachter schuilgaat: werken aan soortbehoud, natuurbescherming en wetenschappelijk onderzoek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het echte leven in de dierentuin

Actuele video's

Meer actuele video's