Getraumatiseerde Loretta Schrijver weigert Wie is de Mol? te kijken: 'Ik ben jaloers'

Getraumatiseerde Loretta Schrijver weigert Wie is de Mol? te kijken: 'Ik ben jaloers'

Is dit het bewijs dat Soy Kroon de Mol is?

In Koffietijd is Soy Kroon te gast, en ze moeten het natuurlijk even over zijn deelname aan Wie is de Mol? hebben. Maar Loretta Schrijver wil er eigenlijk niets van weten, zij heeft jaren geleden ook meegedaan maar dat was geen groot succes. “Ik was erin en eruit. Niemand weet dat ik eraan heb meegedaan, behalve ikzelf”, aldus Loretta, die het moeilijk kan verkroppen dat de afvallers tegenwoordig in een hotel mogen verblijven. “Ik kijk ook niet. Ik ben jaloers.”

Bekijk de video van Koffietijd over Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Getraumatiseerde Loretta Schrijver weigert <em>Wie is de Mol?</em> te kijken: 'Ik ben jaloers' Is dit het bewijs dat Soy Kroon de Mol is? In Koffietijd is Soy Kroon te gast, en ze moeten het natuurlijk even over zijn deelname aan Wie is de Mol? hebben. Maar Loretta Schrijver wil er eigenlijk niets van weten, zij heeft jaren geleden ook meegedaan maar dat was geen groot succes. “Ik was erin en eruit. Niemand weet dat ik eraan heb meegedaan, behalve ikzelf”, aldus Loretta, die het moeilijk kan verkroppen dat de afvallers tegenwoordig in een hotel mogen verblijven. “Ik kijk ook niet. Ik ben jaloers.” Bekijk de video van Koffietijd over Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag 25 februari in Wie is de Mol?: op safari en eindelijk lasergamen Bekijk deze video » Aran Bade weet het zeker: "Jurre is de Mol" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Getraumatiseerde Loretta Schrijver weigert Wie is de Mol? te kijken: 'Ik ben jaloers'

Actuele video's

Meer actuele video's