Dick Advocaat in Veronica Offside: 'Heel knap wat Erik ten Hag doet' (video)

Dick Advocaat in Veronica Offside: 'Heel knap wat Erik ten Hag doet' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 27 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Dick Advocaat in <em>Veronica Offside</em>: 'Heel knap wat Erik ten Hag doet' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 27 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Manchester United heeft voor het eerst in jaren weer eens een prijs gepakt. Coach Erik ten Hag is de gevierde man. Ook in Veronica Offside zijn de gasten over hem te spreken. Dick Advocaat: 'Heel knap wat hij doet.' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Manchester United heeft voor het eerst in jaren weer eens een prijs gepakt. Coach Erik ten Hag is de gevierde man. Ook in Veronica Offside zijn de gasten over hem te spreken. Dick Advocaat: 'Heel knap wat hij doet.'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's