De Avondshow met Arjen Lubach over STAP-budget: 'Geld naar dubieuze opleidingen' (video)

De Avondshow met Arjen Lubach over STAP-budget: 'Geld naar dubieuze opleidingen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 27 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

De nieuwe aanmeldronde van het STAP-budget komt eraan. Maar zijn die cursussen wel zo nuttig? Arjen Lubach legde het uit in De Avondshow met Arjen Lubach.

Lees verder onder de video.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over STAP-budget: 'Geld naar dubieuze opleidingen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 27 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De nieuwe aanmeldronde van het STAP-budget komt eraan. Maar zijn die cursussen wel zo nuttig? Arjen Lubach legde het uit in De Avondshow met Arjen Lubach. Lees verder onder de video. DubieusVolgens Arjen Lubach worden er veel cursussen aangeboden die nergens op slaan. Van een snelcursus makelaar tot een 'virtuele maagband consulent': het is allemaal pure oplichterij. Bekijk het item hierboven. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach over STAP-budget: 'Geld naar dubieuze opleidingen' (video)

Dubieus
Volgens Arjen Lubach worden er veel cursussen aangeboden die nergens op slaan. Van een snelcursus makelaar tot een 'virtuele maagband consulent': het is allemaal pure oplichterij. Bekijk het item hierboven.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's