'Elvis uit Emmen' Bouke Scholten geniet van succes: 'Zo gelukkig als maar kan' (video)

'Elvis uit Emmen' Bouke Scholten geniet van succes: 'Zo gelukkig als maar kan' (video)

Bouke Scholten geniet met volle teugen van zijn succes met de Elvis Matters Band. 'Ik ben zo gelukkig als maar kan,' vertelde hij voor de camera van Shownieuws.

Lees verder onder de video.

'Elvis uit Emmen' <em>Bouke Scholten</em> geniet van succes: 'Zo gelukkig als maar kan' (video) Bouke Scholten geniet met volle teugen van zijn succes met de Elvis Matters Band. 'Ik ben zo gelukkig als maar kan,' vertelde hij voor de camera van Shownieuws. Lees verder onder de video. ConcertenNa de winst in The Tribute, Battle of the Bands van de Elvis Matters Band zit de carrière van Bouke Scholten in de lift. Zijn agenda staat bomvol. En er komt ook nog eens een extra concert in de Ziggo Dome. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien: Bouke (ElvisMatters Band) zorgt voor knallende opening Vandaag Inside (video) Bekijk deze video » Bauke Scholten maakt opnieuw indruk met Elvis-cover: I Just Can't Help Believin' (video) Bekijk deze video » Zien: Elvis-Bouke schittert met Polk Salad Annie op Veronica (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Concerten
Na de winst in The Tribute, Battle of the Bands van de Elvis Matters Band zit de carrière van Bouke Scholten in de lift. Zijn agenda staat bomvol. En er komt ook nog eens een extra concert in de Ziggo Dome.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV