Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag is de nieuwe aflevering van Married at First Sight te zien op RTL 4. Het is alweer bijna tijd voor het afsluitende koppelsweekend en dat betekent dat de laatste spanningen worden uitgesproken. Dat gaat misschien wel voor problemen zorgen? KoppelsweekendDe laatste dagen van het samenwonen gaan in en de stellen uit dit seizoen maken zich op voor het speciale 'koppelsweekend'. Hierin zullen de stellen voor het eerst geconfronteerd worden met het bonuskoppel, Stephan en Patricia. BekoelenVoordat het weekend begint is er toch wel weer wat bijzonders aan de hand: de sfeer tussen Wilfred en Francois is bekoeld en de twee donderen heel hard van hun roze en dromerige wolk af. Gaan de twee het al zo snel opgeven of kunnen de experts nog iets voor ze betekenen? Bekijk ook Married At First Sight gemist? De stellen geven hun huwelijk een cijfer Bekijk deze video » Remco in MAFS: 'In de trouwzaal had ik al het gevoel, die vind mij niet leuk' Bekijk deze video » Eveline Stallaart over MAFS: 'Er staat zoveel druk op de koppels' Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Dinsdag is de nieuwe aflevering van Married at First Sight te zien op RTL 4. Het is alweer bijna tijd voor het afsluitende koppelsweekend en dat betekent dat de laatste spanningen worden uitgesproken. Dat gaat misschien wel voor problemen zorgen?

Koppelsweekend
De laatste dagen van het samenwonen gaan in en de stellen uit dit seizoen maken zich op voor het speciale 'koppelsweekend'. Hierin zullen de stellen voor het eerst geconfronteerd worden met het bonuskoppel, Stephan en Patricia.

Bekoelen
Voordat het weekend begint is er toch wel weer wat bijzonders aan de hand: de sfeer tussen Wilfred en Francois is bekoeld en de twee donderen heel hard van hun roze en dromerige wolk af. Gaan de twee het al zo snel opgeven of kunnen de experts nog iets voor ze betekenen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's