Job in Help, mijn man is klusser! over kinderen krijgen: "Je jeugd is wel echt klaar"

Job in Help, mijn man is klusser! over kinderen krijgen: "Je jeugd is wel echt klaar"

In Help, mijn man is klusser! is Myrthe duidelijk wat er met het huis moet gebeuren. Zij wil graag een kindje en daarvoor moet de bovenverdieping af zijn. Job heeft daar niet zo'n haast mee.

Verward
Gaandeweg het gesprek tussen Myrthe en Job zijn de mandarijntjes een goede bliksemafleider dus John probeert tot de kern van de zaak te komen. Het stel heeft kennelijk niet dezelfde droom om jong een gezin te hebben. Over kinderen krijgen denkt Job: “Je jeugd is wel echt klaar.” Hij zal ook niet veel thuis zijn de komende jaren. Myrthe is op zijn minst verward door dit uitstelgedrag van haar partner.

Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder.

Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

Job in <em>Help, mijn man is klusser!</em> over kinderen krijgen: &quot;Je jeugd is wel echt klaar&quot; In Help, mijn man is klusser! is Myrthe duidelijk wat er met het huis moet gebeuren. Zij wil graag een kindje en daarvoor moet de bovenverdieping af zijn. Job heeft daar niet zo'n haast mee. VerwardGaandeweg het gesprek tussen Myrthe en Job zijn de mandarijntjes een goede bliksemafleider dus John probeert tot de kern van de zaak te komen. Het stel heeft kennelijk niet dezelfde droom om jong een gezin te hebben. Over kinderen krijgen denkt Job: “Je jeugd is wel echt klaar.” Hij zal ook niet veel thuis zijn de komende jaren. Myrthe is op zijn minst verward door dit uitstelgedrag van haar partner. Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder. Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heftige discussie in Help, mijn man is klusser tussen Ludie en Jeroen over een lampje en klusfaalangst Bekijk deze video » Help, mijn man is klusser!: 'Ons huwelijk, dat gaat kapot zo' Bekijk deze video »
TV :
Job in Help, mijn man is klusser! over kinderen krijgen: "Je jeugd is wel echt klaar"

Actuele video's

Meer actuele video's