Epische beelden: Marc Overmars maakt buikschuiver na Juventus - Ajax

Epische beelden: Marc Overmars maakt buikschuiver na Juventus - Ajax

Misschien had je het al gezien na de overwinning van Ajax op Juventus: Marc Overmars - de directeur van Ajax - maakt een buikschuiver richting het Ajax-vak in Turijn. Bekijk de herhaling van de buikschuiver onderin dit artikel.

Op Twitter kwamen we deze vergelijking tegen met de Flying Dutchman Robin van Persie. Heb jij nog een mooie viral? Laat het hieronder in de comments weten.

Bekijk hier nogmaals de samenvatting van de kwartfinale Juventus - Ajax. De eerste halve finale is op 30 april of 1 mei en wordt gespeeld tegen de winnaar van Manchester City tegen Tottenham Hotspur.

Epische beelden: Marc Overmars maakt buikschuiver na Juventus - Ajax Misschien had je het al gezien na de overwinning van Ajax op Juventus: Marc Overmars - de directeur van Ajax - maakt een buikschuiver richting het Ajax-vak in Turijn. Bekijk de herhaling van de buikschuiver onderin dit artikel. Op Twitter kwamen we deze vergelijking tegen met de Flying Dutchman Robin van Persie. Heb jij nog een mooie viral? Laat het hieronder in de comments weten. Bekijk hier nogmaals de samenvatting van de kwartfinale Juventus - Ajax. De eerste halve finale is op 30 april of 1 mei en wordt gespeeld tegen de winnaar van Manchester City tegen Tottenham Hotspur.
Voetbal
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Epische beelden: Marc Overmars maakt buikschuiver na Juventus - Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.