Man dreigt met schietpartij in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Man dreigt met schietpartij in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

De gemoederen kunnen hoog oplopen in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, dat draait om burenruzies. Een man die vanavond in de uitzending te zien is, dreigt zelfs zichzelf en meerdere mensen om hem heen neer te schieten. "Ik koop een revolver en schiet ze gelijk overhoop", zegt hij in een voorproefje op de uitzending, in onderstaande beelden van SBS 6.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Man dreigt met schietpartij in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak De gemoederen kunnen hoog oplopen in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, dat draait om burenruzies. Een man die vanavond in de uitzending te zien is, dreigt zelfs zichzelf en meerdere mensen om hem heen neer te schieten. "Ik koop een revolver en schiet ze gelijk overhoop", zegt hij in een voorproefje op de uitzending, in onderstaande beelden van SBS 6. Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Mr Frank Visser doet uitspraak Fikse burenruzie vanwege schutting Bekijk deze video » Mr Frank Visser doet uitspraak gemist? Ruzie om verslaafde pottenkijkers Bekijk deze video »
TV :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Man dreigt met schietpartij in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV