Bekijk interview met Nederlands/Vlaamse cast Netflix-serie Undercover

Bekijk interview met Nederlands/Vlaamse cast Netflix-serie Undercover

Bekijk interview met Nederlands/Vlaamse cast Netflix-serie Undercover Anna Drijver, Elise Schaap en de Vlaamse Tom Waes maken deel uit van de cast van de nieuwe Netflix-serie Undercover. Het verhaal draait om een ecstasyproducent die een luxe leven leidt op de grens van België en Nederland. Totdat twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie. De castleden vertellen in Shownieuws meer over de misdaadserie. Undercover is vanaf 3 mei te zien bij Netflix. Eerste beelden Nederlandse Netflix-serie Undercover Bekijk deze video » Bekijk de trailer van de nieuwe Netflix-serie: Undercover Bekijk deze video »
TV :
Bekijk interview met Nederlands/Vlaamse cast Netflix-serie Undercover

Anna Drijver, Elise Schaap en de Vlaamse Tom Waes maken deel uit van de cast van de nieuwe Netflix-serie Undercover. Het verhaal draait om een ecstasyproducent die een luxe leven leidt op de grens van België en Nederland. Totdat twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie. De castleden vertellen in Shownieuws meer over de misdaadserie.

Undercover is vanaf 3 mei te zien bij Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk interview met Nederlands/Vlaamse cast Netflix-serie Undercover of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV