Mathieu van der Poel wint Brabantse Pijl 2019

Mathieu van der Poel wint Brabantse Pijl 2019

Mathieu van der Poel wint Brabantse Pijl 2019 De Nederlands kampioen wielrennen Mathieu van der Poel heeft woensdag de Brabantse Pijl gewonnen. KopgroepDe semiklassieker eindigde in een sprint tussen de vier koplopers. Dat waren naast Van der Poel ook Julian Alaphilippe, Michael Matthews en Tim Wellens. In de slotfase was Van der Poel opgewassen tegen de aanvallen van Wellens en Alaphilippe. Daarna won Van der Poel de sprint. Nederlandse overwinningMet zijn overwinning is Mathieu van der Poel de eerste Nederlandse winnaar van de Brabantse Pijl sinds Michael Boogerd in 2003. Zo wint Mathieu van der Poel het WK veldrijden Bekijk deze video » Beelden val Mathieu van der Poel in de Ronde van Vlaanderen Bekijk deze video »
Wielrennen :

De Nederlands kampioen wielrennen Mathieu van der Poel heeft woensdag de Brabantse Pijl gewonnen.

Kopgroep
De semiklassieker eindigde in een sprint tussen de vier koplopers. Dat waren naast Van der Poel ook Julian Alaphilippe, Michael Matthews en Tim Wellens. In de slotfase was Van der Poel opgewassen tegen de aanvallen van Wellens en Alaphilippe. Daarna won Van der Poel de sprint.

Nederlandse overwinning
Met zijn overwinning is Mathieu van der Poel de eerste Nederlandse winnaar van de Brabantse Pijl sinds Michael Boogerd in 2003.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mathieu van der Poel wint Brabantse Pijl 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: sport, wielrennen, brabantse pijl, overwinning, winnaar, michael boogerd, michael matthews, mathieu van der poel, sprint, tim wellens, julian alaphilippe, aanvallen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.