Johan Derksen in Vandaag Inside: 'OM had moord Peter R. de Vries kunnen voorkomen'

Johan Derksen in Vandaag Inside: 'OM had moord Peter R. de Vries kunnen voorkomen'

Donderdag 2 maart 2023 om 08:29

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside reageren de heren op het rapport over de beveiliging van de mensen rond de Marengo-kroongetuige Nabil B. Zijn broer Reduan B, advocaat Derk Wiersum en vertrouwenspersoon Peter R. de Vries zijn allemaal vermoord en het blijkt nu dat er heel wat fouten zijn gemaakt met bijvoorbeeld de beveiliging. “De conclusie is eigenlijk, dat die drie mensen die zijn vermoord, dat had het OM kunnen voorkomen als ze gefunctioneerd hadden.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em>: 'OM had moord Peter R. de Vries kunnen voorkomen' Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside reageren de heren op het rapport over de beveiliging van de mensen rond de Marengo-kroongetuige Nabil B. Zijn broer Reduan B, advocaat Derk Wiersum en vertrouwenspersoon Peter R. de Vries zijn allemaal vermoord en het blijkt nu dat er heel wat fouten zijn gemaakt met bijvoorbeeld de beveiliging. “De conclusie is eigenlijk, dat die drie mensen die zijn vermoord, dat had het OM kunnen voorkomen als ze gefunctioneerd hadden.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's