Peter Schouten en Onno de Jong in Op1: ‘Moordopdracht op ons werd verzwegen’

Peter Schouten en Onno de Jong in Op1: ‘Moordopdracht op ons werd verzwegen’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Peter Schouten en Onno de Jong, die samen met Peter R. de Vries deel uitmaakten van het verdedigingsteam van kroongetuige Nabil B, zijn nogal geschrokken van het rapport van het OVV. Hieruit blijkt dat er nogal wat fouten zijn gemaakt omtrent de beveiliging van de drie mensen rond de kroongetuige in het Marengo-proces, die zijn vermoord. Hieronder ook Peter R. de Vries. Schouten vertelt dat nu blijkt dat een ‘moordopdracht’ op hen is verzwegen. “Wat ze niet hebben verteld aan ons, is dat er via de TCI, dat is de geheime politie van het normale politieapparaat, dat daar een tip was binnengekomen die luidde dat het criminele samenwerkingsverband het noodzakelijk en legitiem vond om een aanslag op ons te plegen, zodra de gelegenheid zich voordoet.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Peter Schouten en Onno de Jong in <em>Op1</em>: ‘Moordopdracht op ons werd verzwegen’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Peter Schouten en Onno de Jong, die samen met Peter R. de Vries deel uitmaakten van het verdedigingsteam van kroongetuige Nabil B, zijn nogal geschrokken van het rapport van het OVV. Hieruit blijkt dat er nogal wat fouten zijn gemaakt omtrent de beveiliging van de drie mensen rond de kroongetuige in het Marengo-proces, die zijn vermoord. Hieronder ook Peter R. de Vries. Schouten vertelt dat nu blijkt dat een ‘moordopdracht’ op hen is verzwegen. “Wat ze niet hebben verteld aan ons, is dat er via de TCI, dat is de geheime politie van het normale politieapparaat, dat daar een tip was binnengekomen die luidde dat het criminele samenwerkingsverband het noodzakelijk en legitiem vond om een aanslag op ons te plegen, zodra de gelegenheid zich voordoet.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. John van den Heuvel na rapport beveiliging Peter R. de Vries: "Geschokt over puinhoop" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Johan Derksen in Vandaag Inside: 'OM had moord Peter R. de Vries kunnen voorkomen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Peter Schouten en Onno de Jong in Op1: ‘Moordopdracht op ons werd verzwegen’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV