'Barbie' Samantha de Jong opnieuw met spoed in ziekenhuis opgenomen

'Barbie' Samantha de Jong opnieuw met spoed in ziekenhuis opgenomen

Vanmiddag werd bekend dat er een vrouw van een balkon was gevallen in Den Haag. Al snel werd duidelijk dat het om Samantha de Jong, oftewel realityster 'Barbie' ging. Het zou zo maar weer een zelfmoordpoging kunnen zijn; dit is vorig jaar ook al enkele keren voorgekomen.

Rust
Onder anderen Jake van Hompel, de ex-manager van Barbie, en haar ex-vriend Jeffrey Lake zijn duidelijk: Barbie vergeet haar rust te pakken. 'Focus je nou eens alleen op je kinderen en op je eigen herstel in plaats van dat je alleen maar weer van hot naar her vliegt om met een ander eventueel gelukkig te worden,' aldus Lake.

Oh Oh Cherso
Patty Brard vindt het een buitengewoon triest verhaal. Barbie werd van de ene op de andere dag beroemd door het programma Oh Oh Cherso, maar daarna is het snel bergafwaarts gegaan. 'Terwijl ze in Oh Oh Cherso zo leuk en onschuldig was. Ze stond zingend het zwembad schoon te maken terwijl iedereen met een kater in bed lag.'

'Barbie' Samantha de Jong opnieuw met spoed in ziekenhuis opgenomen Vanmiddag werd bekend dat er een vrouw van een balkon was gevallen in Den Haag. Al snel werd duidelijk dat het om Samantha de Jong, oftewel realityster 'Barbie' ging. Het zou zo maar weer een zelfmoordpoging kunnen zijn; dit is vorig jaar ook al enkele keren voorgekomen. Samantha de Jong na heftige periode: 'Ik kom terug als Barbie' Bekijk deze video » RustOnder anderen Jake van Hompel, de ex-manager van Barbie, en haar ex-vriend Jeffrey Lake zijn duidelijk: Barbie vergeet haar rust te pakken. 'Focus je nou eens alleen op je kinderen en op je eigen herstel in plaats van dat je alleen maar weer van hot naar her vliegt om met een ander eventueel gelukkig te worden,' aldus Lake. Connie Witteman in een moeilijke periode Bekijk deze video » Oh Oh ChersoPatty Brard vindt het een buitengewoon triest verhaal. Barbie werd van de ene op de andere dag beroemd door het programma Oh Oh Cherso, maar daarna is het snel bergafwaarts gegaan. 'Terwijl ze in Oh Oh Cherso zo leuk en onschuldig was. Ze stond zingend het zwembad schoon te maken terwijl iedereen met een kater in bed lag.'
Nieuws :
'Barbie' Samantha de Jong opnieuw met spoed in ziekenhuis opgenomen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Barbie' Samantha de Jong opnieuw met spoed in ziekenhuis opgenomen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV