Bert van Leeuwen pakt pesters op het werk aan in Gepest van 9 tot 5

Bert van Leeuwen pakt pesters op het werk aan in Gepest van 9 tot 5

Bert van Leeuwen pakt pesters op het werk aan in Gepest van 9 tot 5 In Nederland voelt één op de acht mensen zich gepest op het werk. Tijd voor presentator Bert van Leeuwen om daar wat aan te doen in het nieuwe programma Gepest van 9 tot 5. Hij wil de gepesten een hart onder de riem steken én pesters confronteren met hun gedrag. Gepest van 9 tot 5 is vanaf vrijdag 19 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Gepest van 9 tot 5 terugkijken bij Gids.tv. Duncan Laurence vertelt over gepest worden Bekijk deze video »
TV :

In Nederland voelt één op de acht mensen zich gepest op het werk. Tijd voor presentator Bert van Leeuwen om daar wat aan te doen in het nieuwe programma Gepest van 9 tot 5. Hij wil de gepesten een hart onder de riem steken én pesters confronteren met hun gedrag.

Gepest van 9 tot 5 is vanaf vrijdag 19 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Gepest van 9 tot 5 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bert van Leeuwen pakt pesters op het werk aan in Gepest van 9 tot 5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: pesten, nederland, presentator, gemist, npo, rtl boulevard, boulevard, tv-programma, pesters, steken, rtl, leeuwen, bert van leeuwen, werk, npo 1, terugkijken, gepest, gepest van 9 tot 5


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV