Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending De nieuwe (derde) aflevering van Flikken Maastricht is deze week vanwege het WK afstanden niet om de gebruikelijke tijd (20.30 uur), maar pas om 21.45 uur te zien op NPO 1. Na het voorval met Eddie en de spanningen van vorige week gaan Eva en Wolfs weer ouderwets zaken oplossen. FolkloreDe eerste zaak die Wolfs en Van Dongen treffen is de doodgeschoten winnaar van een typisch Limburgs folklore schuttersfestival wordt de winnaar doodgeschoten gevonden. Is hier sprake van jaloezie, of zit er meer achter? Natuurlijk blijven de zaken rond Eddie Wijnberg de twee ook achtervolgen, want: gaan ze hem toch weer tegenkomen? PubergedragMarion en Romeo, de andere twee agenten die we in deze serie volgen, krijgen te maken met aan jeugdzorg toevertrouwde kinderen die er alles aan doen om zich aan die zorg onttrekken. Pubergedrag of is er sprake van grotere problemen? Bekijk ook Vrijdag in Flikken Maastricht: heftige achtervolging Eva en Eddie Bekijk deze video » Rob Goossens over succes Flikken Maastricht: 'weet wat je krijgt' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De nieuwe (derde) aflevering van Flikken Maastricht is deze week vanwege het WK afstanden niet om de gebruikelijke tijd (20.30 uur), maar pas om 21.45 uur te zien op NPO 1. Na het voorval met Eddie en de spanningen van vorige week gaan Eva en Wolfs weer ouderwets zaken oplossen.

Folklore
De eerste zaak die Wolfs en Van Dongen treffen is de doodgeschoten winnaar van een typisch Limburgs folklore schuttersfestival wordt de winnaar doodgeschoten gevonden. Is hier sprake van jaloezie, of zit er meer achter? Natuurlijk blijven de zaken rond Eddie Wijnberg de twee ook achtervolgen, want: gaan ze hem toch weer tegenkomen?

Pubergedrag
Marion en Romeo, de andere twee agenten die we in deze serie volgen, krijgen te maken met aan jeugdzorg toevertrouwde kinderen die er alles aan doen om zich aan die zorg onttrekken. Pubergedrag of is er sprake van grotere problemen?

Actuele video's

Meer actuele video's