Avondshow met Arjen Lubach: Raoul Heertje analyseert Te land, ter zee en in de lucht

Avondshow met Arjen Lubach: Raoul Heertje analyseert Te land, ter zee en in de lucht

Vrijdag 3 maart 2023 om 11:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Raoul Heertje is te gast bij De Avondshow met Arjen Lubach en hij vertelt dat het erg goed met hem gaat. “Als je niet zo vaak op tv bent, denken mensen dat het niet goed met je gaat.” Toch heeft hij advies nodig van Lubach, hij is namelijk gevraagd voor een bijzonder programma. In 50 jaar te land, ter zee en in de lucht wordt teruggeblikt op de iconische show. Parate kennis over het programma was niet nodig. “Er zijn dus mensen met parate kennis over Te land, ter zee en in de lucht!”, aldus Heertje.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Avondshow met Arjen Lubach</em>: Raoul Heertje analyseert <em>Te land, ter zee en in de lucht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Raoul Heertje is te gast bij De Avondshow met Arjen Lubach en hij vertelt dat het erg goed met hem gaat. “Als je niet zo vaak op tv bent, denken mensen dat het niet goed met je gaat.” Toch heeft hij advies nodig van Lubach, hij is namelijk gevraagd voor een bijzonder programma. In 50 jaar te land, ter zee en in de lucht wordt teruggeblikt op de iconische show. Parate kennis over het programma was niet nodig. “Er zijn dus mensen met parate kennis over Te land, ter zee en in de lucht!”, aldus Heertje. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Record Avondshow met Arjen Lubach: uitleg Provinciale Statenverkiezingen in 3 minuten Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: zo harkt FvD (Thierry Baudet) veel geld binnen Bekijk deze video »
TV :
Avondshow met Arjen Lubach: Raoul Heertje analyseert Te land, ter zee en in de lucht

Actuele video's

Meer actuele video's