Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan wil niets meer met ‘Judas’ Esther te maken hebben

Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan wil niets meer met ‘Judas’ Esther te maken hebben

Vrijdag 3 maart 2023 om 15:49

Gert-Jan is woest op Esther en dat laat hij haar duidelijk weten. Ze heeft zijn plan doorverteld aan andere kandidaten en Gert-Jan is woest. “Esther, ik heb er geen goed woord voor over. En ik hoef niet meer met jou te communiceren hier. Geen woord meer, want ik ben nog steeds enorm boos op jou.” Esther hoort het allemaal aan. “Ik ben een verrader en ik ben een Judas.”

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Gert-Jan wil niets meer met ‘Judas’ Esther te maken hebben Gert-Jan is woest op Esther en dat laat hij haar duidelijk weten. Ze heeft zijn plan doorverteld aan andere kandidaten en Gert-Jan is woest. “Esther, ik heb er geen goed woord voor over. En ik hoef niet meer met jou te communiceren hier. Geen woord meer, want ik ben nog steeds enorm boos op jou.” Esther hoort het allemaal aan. “Ik ben een verrader en ik ben een Judas.” Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Esther maakt strikte verjaarsdagplanning voor Jan Willem Bekijk deze video » (Een Jaar Van Je Leven) het hele huis is pissig op Esther! 'Dom wijf' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's