Zien: Montana Meiland maakt van nieuwe woning haar eigen paleisje

Zien: Montana Meiland maakt van nieuwe woning haar eigen paleisje

Dat de Meilandjes dol zijn op klussen is inmiddels bekend, ook Montana Meiland kan er wat van. Eerder werd bekend dat ze een punt heeft gezet achter haar relatie met Dirk, en de realityster heeft nu zelf een nieuwe woning gekocht. Ze heeft het huis een hele metamorfose gegeven en Montana laat zien hoe het er eerst uitzag en hoe ze de woning heeft omgetoverd tot haar eigen paleisje…

Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Montana Meiland</em> maakt van nieuwe woning haar eigen paleisje Dat de Meilandjes dol zijn op klussen is inmiddels bekend, ook Montana Meiland kan er wat van. Eerder werd bekend dat ze een punt heeft gezet achter haar relatie met Dirk, en de realityster heeft nu zelf een nieuwe woning gekocht. Ze heeft het huis een hele metamorfose gegeven en Montana laat zien hoe het er eerst uitzag en hoe ze de woning heeft omgetoverd tot haar eigen paleisje… Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. ZOET: Vivé Meiland wil nieuwste gezinslid niet meer loslaten (video) Bekijk deze video » Video: de reden achter dik en doorlopen oog Martien Meiland Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV