Veronica Offside gemist? Jan Boskamp wordt verwend met bamischijf uit Sittard: 'Klasse!'

Veronica Offside gemist? Jan Boskamp wordt verwend met bamischijf uit Sittard: 'Klasse!'

Vrijdag 3 maart 2023 om 22:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? Jan Boskamp wordt verwend met bamischijf uit Sittard: 'Klasse!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Veerle uit Sittard staat bekend om haar bamischijven, en laat Jan Boskamp nou net dé bamischijf-liefhebber van Nederland en omstreken zijn. Speciaal voor hem is Veerle te gast in de Veronica Offside-studio. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Veerle uit Sittard staat bekend om haar bamischijven, en laat Jan Boskamp nou net dé bamischijf-liefhebber van Nederland en omstreken zijn. Speciaal voor hem is Veerle te gast in de Veronica Offside-studio.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's