Wie is de Mol? halve finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? halve finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? halve finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending Normaliter zitten er in de op één na laatste aflevering maar drie kandidaten - twee kandidaten en een Mol, eigenlijk - in het spel, maar als we één ding weten, is dat dit seizoen geen normaal seizoen is. Dus aan het begin van deze aflevering zitten er nog gewoon vier kandidaten in het spel. Alle fragmenten uit deze uitzending Zaterdag 4 maart in Wie is de Mol?: kandidaten abseilen naar plek in finale naast Jurre Bekijk deze video » Hilariteit in Wie is de Mol?: kandidaten proberen zich te verkleden op speedboot Bekijk deze video » VrijstellingVan wie we in ieder geval weten dat hij de finale gaat halen: Jurre Geluk. Hij heeft in de vorige aflevering een vrijstelling gehaald en hij zal er in de live finale in ieder geval bij zijn. Of de 56% van de Nederlanders die hem verdenken ook gelijk hebben? Dat zien we in deze aflevering nog niet. ToekomstVan de andere drie kandidaten is het nog maar de vraag hoeveel van de vragen die ze in de vorige test 'op de toekomst' hebben ingevuld er daadwerkelijk goed zijn. Soy weet in ieder geval dat één van de vragen niet goed is: hij kreeg het niet voor elkaar om Ranomi uit het lasergame spel te schieten. Bekijk ook Aran Bade weet het zeker: "Jurre is de Mol" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Wie is de Mol?: screenshot verraadt dat Soy Kroon een ‘M’ op zijn shirt heeft staan Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 4 March 2023 om 21:37

Normaliter zitten er in de op één na laatste aflevering maar drie kandidaten - twee kandidaten en een Mol, eigenlijk - in het spel, maar als we één ding weten, is dat dit seizoen geen normaal seizoen is. Dus aan het begin van deze aflevering zitten er nog gewoon vier kandidaten in het spel.

Vrijstelling
Van wie we in ieder geval weten dat hij de finale gaat halen: Jurre Geluk. Hij heeft in de vorige aflevering een vrijstelling gehaald en hij zal er in de live finale in ieder geval bij zijn. Of de 56% van de Nederlanders die hem verdenken ook gelijk hebben? Dat zien we in deze aflevering nog niet.

Toekomst
Van de andere drie kandidaten is het nog maar de vraag hoeveel van de vragen die ze in de vorige test 'op de toekomst' hebben ingevuld er daadwerkelijk goed zijn. Soy weet in ieder geval dat één van de vragen niet goed is: hij kreeg het niet voor elkaar om Ranomi uit het lasergame spel te schieten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?

Actuele video's

Meer actuele video's