Martien Meiland heeft zin in nieuw seizoen Wie Van De 3: 'Ze hebben ons gemist' (video)

Martien Meiland heeft zin in nieuw seizoen Wie Van De 3: 'Ze hebben ons gemist' (video)

Wie van de 3 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Martien Meiland heeft zin in nieuw seizoen <em>Wie Van De 3</em>: 'Ze hebben ons gemist' (video) Wie van de 3 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. In Wie van de 3 moet een panel van bekende Nederlanders achterhalen wie van de drie kandidaten tegenover hen de waarheid vertelt. Elk panellid krijgt één minuut om de drie kandidaten te onderwerpen aan een spervuur van vragen en instinkers. Martien Meiland heeft weer zin in het nieuwe seizoen en de kijkers ook, denkt hij: 'Ze hebben ons gemist.' Het nieuwe seizoen van Wie van de 3 is vanaf zondag 5 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie van de 3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. ZIEN: Claire Meiland 'boos' op moeder Maxime, 'Je let niet op!' (video) Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: heeft Martien rijles nodig van Maxime? Bekijk deze video » Video: de reden achter dik en doorlopen oog Martien Meiland Bekijk deze video » Zien: Montana Meiland maakt van nieuwe woning haar eigen paleisje Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Wie van de 3 moet een panel van bekende Nederlanders achterhalen wie van de drie kandidaten tegenover hen de waarheid vertelt. Elk panellid krijgt één minuut om de drie kandidaten te onderwerpen aan een spervuur van vragen en instinkers. Martien Meiland heeft weer zin in het nieuwe seizoen en de kijkers ook, denkt hij: 'Ze hebben ons gemist.'

Het nieuwe seizoen van Wie van de 3 is vanaf zondag 5 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie van de 3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's