Hilarisch! Panel Wie Van De 3 in totale verwarring na antwoord: "Er zijn ook honden die een clown zijn"

Hilarisch! Panel Wie Van De 3 in totale verwarring na antwoord: "Er zijn ook honden die een clown zijn"

Wie van de 3 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Hilarisch! Panel <em>Wie Van De 3</em> in totale verwarring na antwoord: &quot;Er zijn ook honden die een clown zijn&quot; Wie van de 3 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. In Wie van de 3 moet het panel (Martien Meiland, Britt Dekker, Najib Amhali en Raven van Dorst) achterhalen wie van de drie kandidaten de waarheid vertelt. Zij krijgen elk één minuut de tijd om vragen te stellen. In de eerste aflevering heeft de kandidaat wel een heel bijzonder antwoord op Najibs vraag of zij wel eens een clown als klant heeft gehad. "Er zijn ook honden die een clown zijn", aldus de kandidaat die hiermee het panel in totale verwarring brengt... Het nieuwe seizoen van Wie van de 3 is vanaf zondag 5 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie van de 3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Martien Meiland heeft zin in nieuw seizoen Wie Van De 3: 'Ze hebben ons gemist' (video) Bekijk deze video » Maandag in Nachtdieren: Raven van Dorst ontmoet pleger van huiselijk geweld Bekijk deze video » Shownieuws: Britt Dekker verrast ernstig zieke Floor met ritje op paard George (video) Bekijk deze video »

In Wie van de 3 moet het panel (Martien Meiland, Britt Dekker, Najib Amhali en Raven van Dorst) achterhalen wie van de drie kandidaten de waarheid vertelt. Zij krijgen elk één minuut de tijd om vragen te stellen. In de eerste aflevering heeft de kandidaat wel een heel bijzonder antwoord op Najibs vraag of zij wel eens een clown als klant heeft gehad. "Er zijn ook honden die een clown zijn", aldus de kandidaat die hiermee het panel in totale verwarring brengt...

Het nieuwe seizoen van Wie van de 3 is vanaf zondag 5 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie van de 3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.



Actuele video's

Meer actuele video's