Miljoenenjacht: Erik neemt 380.000 euro mee naar huis (video)

Miljoenenjacht: Erik neemt 380.000 euro mee naar huis (video)

Erik uit Amersfoort wist zondag tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht, dat met prachtige kijkcijfers van start ging, het mooie bedrag van 380.000 euro mee naar huis te nemen. Linda de Mol probeerde hem uiteraard een klein beetje over te halen om nog twee koffers extra open te maken maar de deelnemer koos eieren voor zijn geld.

Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder

Miljoenenjacht: <em>Erik</em> neemt 380.000 euro mee naar huis (video) Erik uit Amersfoort wist zondag tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht, dat met prachtige kijkcijfers van start ging, het mooie bedrag van 380.000 euro mee naar huis te nemen. Linda de Mol probeerde hem uiteraard een klein beetje over te halen om nog twee koffers extra open te maken maar de deelnemer koos eieren voor zijn geld. Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder Postcode Loterij Miljoenenjacht is iedere zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Linda de Mol in Postcode Loterij Miljoenenjacht: "Ooohh, wat is dit lullig" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is iedere zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's