Wolter Kroes emotioneel als dochter Pamela schittert in Les Misérables: ‘Ik hou van je’

Wolter Kroes emotioneel als dochter Pamela schittert in Les Misérables: ‘Ik hou van je’

Een prachtig vader-dochtermoment afgelopen weekend voor Wolter Kroes. Zijn dochter Pamela heeft namelijk een rol te pakken in de musical Les Misérables en als zij op het grote podium staat is haar vader natuurlijk apetrots. Aan Shownieuws vertelt Pamela dat ze allang verwachtte dat haar pa zou gaan huilen. “Ik had Tes al geappt, neem je zakdoekjes mee?” De twee laten vervolgens voor de camera weten dat ze van elkaar houden.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wolter Kroes</em> emotioneel als dochter Pamela schittert in Les Misérables: ‘Ik hou van je’ Een prachtig vader-dochtermoment afgelopen weekend voor Wolter Kroes. Zijn dochter Pamela heeft namelijk een rol te pakken in de musical Les Misérables en als zij op het grote podium staat is haar vader natuurlijk apetrots. Aan Shownieuws vertelt Pamela dat ze allang verwachtte dat haar pa zou gaan huilen. “Ik had Tes al geappt, neem je zakdoekjes mee?” De twee laten vervolgens voor de camera weten dat ze van elkaar houden. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Pamela, dochter van Wolter Kroes op persdag van Les Misérables: "Papa is heel trots!" ( Shownieuws) Bekijk deze video » Wolter Kroes over juicekanalen: 'Niet dingen roepen die je eigenlijk soms wil zeggen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's