Aangehaakt in Arnhem gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Aangehaakt in Arnhem gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Aangehaakt in Arnhem gemist? Bekijk hier de hele uitzending In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen gaat de WNL samen met electoraal geograaf Josse de Voogd op zoek naar bijzondere steden en dorpen in Nederland en het stemgedrag van hun inwoners. Vanaf maandag vier weken te zien op NPO 2. Eerste afleveringIn de eerste aflevering staat de stad Arnhem centraal. Hij gaat daar twee verschillende gebieden te lijf: de wijk Geitenkamp wordt door velen gezien als 'slechte wijk', maar is volgens de sociaal makelaars in Arnhem juist de beste. Volkswijk Spijkerkwartier is dan juist weer heel divers: de natuurgezondheidswinkel ligt tegenover de falafelzaak. Is er een 'veryupping' gaande in die wijk? Doe hier de test van KiesHart: welke politicus lijkt op jou? Over AangehaaktIn de vierdelige serie Aangehaakt komen ook de inwoners van de wijken die Josse de Voogd bezoekt aan het woord. Waar gaan de gesprekken over in het plaatselijke praathuis? Zowel over het onbehagen naar de politiek als over oplossingen voor maatschappelijke problemen. Bekijk ook KiesHart: ontdek welke politicus op jou lijkt voor Provinciale Statenverkiezingen Bekijk deze video » Record Avondshow met Arjen Lubach: uitleg Provinciale Statenverkiezingen in 3 minuten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 6 March 2023 om 21:30

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen gaat de WNL samen met electoraal geograaf Josse de Voogd op zoek naar bijzondere steden en dorpen in Nederland en het stemgedrag van hun inwoners. Vanaf maandag vier weken te zien op NPO 2.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering staat de stad Arnhem centraal. Hij gaat daar twee verschillende gebieden te lijf: de wijk Geitenkamp wordt door velen gezien als 'slechte wijk', maar is volgens de sociaal makelaars in Arnhem juist de beste. Volkswijk Spijkerkwartier is dan juist weer heel divers: de natuurgezondheidswinkel ligt tegenover de falafelzaak. Is er een 'veryupping' gaande in die wijk?

Doe hier de test van KiesHart: welke politicus lijkt op jou?

Over Aangehaakt
In de vierdelige serie Aangehaakt komen ook de inwoners van de wijken die Josse de Voogd bezoekt aan het woord. Waar gaan de gesprekken over in het plaatselijke praathuis? Zowel over het onbehagen naar de politiek als over oplossingen voor maatschappelijke problemen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Aangehaakt

Actuele video's

Meer actuele video's