Wie is de Mol?: testvraag verraadt dat afvaller Soy dacht dat Jurre de Mol is

Wie is de Mol?: testvraag verraadt dat afvaller Soy dacht dat Jurre de Mol is

Monday 6 March 2023 om 15:40

Nog even geduld en dan weten we eindelijk wie dit seizoen nou de Mol is. Afgelopen zaterdag zagen we in Wie is de Mol? dat Soy afviel en naar huis moest. In een video van de Telegraaf heeft Max van den Broek er een analyse op los gelaten. Soy heeft namelijk bij de testvraag over de toekomst gezegd dat de Mol als derde ging abseilen. En bij het abseilen probeerde hij Jurre zo ver te krijgen om als derde te gaan. Ligt Soy eruit omdat hij dacht dat Jurre de Mol is?

Bekijk de Telegraaf-video over Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em>: testvraag verraadt dat afvaller Soy dacht dat Jurre de Mol is Nog even geduld en dan weten we eindelijk wie dit seizoen nou de Mol is. Afgelopen zaterdag zagen we in Wie is de Mol? dat Soy afviel en naar huis moest. In een video van de Telegraaf heeft Max van den Broek er een analyse op los gelaten. Soy heeft namelijk bij de testvraag over de toekomst gezegd dat de Mol als derde ging abseilen. En bij het abseilen probeerde hij Jurre zo ver te krijgen om als derde te gaan. Ligt Soy eruit omdat hij dacht dat Jurre de Mol is? Bekijk de Telegraaf-video over Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Wie is de Mol?: screenshot verraadt dat Soy Kroon een ‘M’ op zijn shirt heeft staan Bekijk deze video » Zaterdag 4 maart in Wie is de Mol?: kandidaten abseilen naar plek in finale naast Jurre Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol?: testvraag verraadt dat afvaller Soy dacht dat Jurre de Mol is

Actuele video's

Meer actuele video's