Hilariteit in Wie is de Mol?: kandidaten proberen zich te verkleden op speedboot

Hilariteit in Wie is de Mol?: kandidaten proberen zich te verkleden op speedboot

Maandag 6 maart 2023 om 17:09

Het was zaterdag in Wie is de Mol? weer spannend, maar er werd door de kijkers thuis ook enorm gelachen. De drie laatste overgebleven kandidaten, Jurre Geluk, Ranomi Kromowidjojo en Daniël Verlaan, moesten op een speedboot plaatsnemen die superhard over het water scheurde. Ondertussen moesten ze zich verkleden om met de juiste outfit geld te verdienen voor de pot. Maar dit bleek een hele uitdaging, er werd vooral veel gegild en gelachen…

Bekijk de beelden van Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Hilariteit in <em>Wie is de Mol?</em>: kandidaten proberen zich te verkleden op speedboot Het was zaterdag in Wie is de Mol? weer spannend, maar er werd door de kijkers thuis ook enorm gelachen. De drie laatste overgebleven kandidaten, Jurre Geluk, Ranomi Kromowidjojo en Daniël Verlaan, moesten op een speedboot plaatsnemen die superhard over het water scheurde. Ondertussen moesten ze zich verkleden om met de juiste outfit geld te verdienen voor de pot. Maar dit bleek een hele uitdaging, er werd vooral veel gegild en gelachen… Bekijk de beelden van Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag 4 maart in Wie is de Mol?: kandidaten abseilen naar plek in finale naast Jurre Bekijk deze video » Wie is de Mol?: testvraag verraadt dat afvaller Soy dacht dat Jurre de Mol is Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's