Winter Vol Liefde: Guido stelt zich voor: 'Zoek een vrouw met een flinke dosis humor'

Winter Vol Liefde: Guido stelt zich voor: 'Zoek een vrouw met een flinke dosis humor'

Na de succesvolle zomerse editie B&B vol liefde is het binnenkort tijd voor Winter vol liefde. Het datingprogramma draait om Nederlanders die in het buitenland een bed and breakfast runnen en op zoek zijn naar de liefde.

Ontmoet Guido
De 43-jarige Guido woont in Zweden en heeft het daar erg naar zijn zin. Eén ding ontbreekt; een leuke vrouw. Daarom gaat Guido in 'Winter Vol Liefde' op zoek naar zijn ideale match. "Ik zoek een vrouw met een flinke dosis humor".

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Als bekend is wanneer Winter vol liefde wordt uitgezonden, lees je dat bij Gids.tv.

<em>Winter Vol Liefde</em>: Guido stelt zich voor: 'Zoek een vrouw met een flinke dosis humor' Na de succesvolle zomerse editie B&B vol liefde is het binnenkort tijd voor Winter vol liefde. Het datingprogramma draait om Nederlanders die in het buitenland een bed and breakfast runnen en op zoek zijn naar de liefde. Ontmoet GuidoDe 43-jarige Guido woont in Zweden en heeft het daar erg naar zijn zin. Eén ding ontbreekt; een leuke vrouw. Daarom gaat Guido in 'Winter Vol Liefde' op zoek naar zijn ideale match. "Ik zoek een vrouw met een flinke dosis humor". Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Als bekend is wanneer Winter vol liefde wordt uitgezonden, lees je dat bij Gids.tv. Bekijk ook Aran on Tour met Astrid B&B Vol Liefde: 'Het leven is een rollercoaster' Bekijk deze video » Winter vol liefde: Edith (51) zoekt vanuit Tirol een sociale, sportieve man Bekijk deze video » Winter vol Liefde: Marco zoekt een vrouw met vuur voor bij hem in Noorwegen Bekijk deze video »
TV :
Winter Vol Liefde: Guido stelt zich voor: 'Zoek een vrouw met een flinke dosis humor'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV