Khalid & Sophie over Statenverkiezingen: 'Eerste Kamer erg gepolitiseerd' (video)

Khalid & Sophie over Statenverkiezingen: 'Eerste Kamer erg gepolitiseerd' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> over Statenverkiezingen: 'Eerste Kamer erg gepolitiseerd' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Op 15 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen én de Waterschapsverkiezingen. En getrapt kiezen we ook nog eens de Eerste Kamer. In Khalid & Sophie vertelt Splinter Chabot dat de Eerste Kamer sterk gepolitiseerd is geraakt in de afgelopen jaren . Verder te gast: Wouke van Scherrenburg en Bas Heijne. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie over Statenverkiezingen: 'Eerste Kamer erg gepolitiseerd' (video)

Op 15 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen én de Waterschapsverkiezingen. En getrapt kiezen we ook nog eens de Eerste Kamer. In Khalid & Sophie vertelt Splinter Chabot dat de Eerste Kamer sterk gepolitiseerd is geraakt in de afgelopen jaren . Verder te gast: Wouke van Scherrenburg en Bas Heijne.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV